Oxley Road

Catering to the needs of a young family with two children, our design approach centered on creating a safe and personalised space for everyone. The wife desired a second living area, the kids wished for a dedicated playroom, and the husband needed a functional office space, and the basement earmarked for entertainment. The family's taste leaned towards an elegant yet playful design, with a preference for a touch of floral aesthetics. Considering the limitations of a rental property, we opted for bold wallpaper choices to inject impact and visual interest without making structural changes. Custom pieces, such as a versatile dining table, were incorporated to add a personalised touch and address the mobility needs of the family, allowing them to take along cherished elements when the time comes for a change. This design aimed to strike a balance between functionality, safety, and aesthetic preferences, creating a harmonious and tailored living environment for the entire family.