Mount Alvernia Hospital

Transforming a shared clinic space utilised by four doctors, the focus of the renovation was on revitalising the consultation rooms and invigorating the reception area. The primary goal was to cultivate a clean and calm ambiance conducive to healing. To achieve this, a strategic shift was made in the choice of materials, transitioning the existing cabinet materials to lighter shades, introducing a sense of freshness and luminosity to the space. Simultaneously, the flooring underwent a transformation, now featuring a soft and lighter material that not only enhanced the overall aesthetics but also contributed to a serene and welcoming atmosphere. The comprehensive approach to the clinic's redesign aimed to create an environment that not only meets the functional requirements of medical practitioners but also prioritises the well-being and comfort of patients in a bright, soothing, and refreshed setting.