Crescendo Park

The client, a mother to a vibrant 6-year-old and a fashion enthusiast, embarked on a home transformation project for her old apartment. With a passion for fashion, she sought to dedicate a room solely to house her wardrobe, reflecting her distinctive style. The initial ambiance of the apartment was notably dark, prompting a comprehensive overhaul to infuse the space with new life. This involved a complete replacement of kitchen and toilet fittings, introducing modern elements to rejuvenate the overall aesthetic. The primary design challenge was to counteract the existing darkness and ingeniously enhance the natural light within the space. Strategic use of elements and clever design interventions were employed to create a light and bright atmosphere, ensuring that the revamped apartment aligned with the client's vision of a fresh, stylish, and luminous living environment.